Header Ads

Ραχήλ Μακρή: «Δεν ζητάω συγγνώμη από την Βούλτεψη» - Η απάντηση της Βούλτεψη για τον άγριο καυγά

Συνέχεια στην χθεσινή αντιπαράθεσή της με την βουλευτή της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, έδωσε σήμερα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.




Η κα Μακρή μπαίνοντας στην Βουλή, είπε: "Δεν ζητώ συγγνώμη από την κα Βούλτεψη καθώς δεν υπάρχει θέμα συγνώμης. Το θέμα το χρησιμοποιεί επικοινωνιακά η κα Βούλτεψη και διαρρεει στον Τυπο ότι δεν έχω σεβασμό απέναντι στον πατέρα της. Θέλω να πω ότι η ίδια δεν έχει σεβασμό απέναντι στον πατέρα της, καθώς ο πατέρας της ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος φυλακίστηκε και είχε την δράση που είχε στην χούντα. Γι' αυτό λοιπον της είπα να θυμάται τον πατέρα της οταν έρχεται μεσα στην Βουλή και υπογράφει την εκχώρηση εθνικης κυριαρχίας όπως έγινε χθες με το Μνημόνιο το κατάπτυστο για τα δάση όπως έγινε με την τουρκική δημοκρατία και να υποστηριζει ως συνηγορος πραξικοπηματικες πράξεις μέσα στο κοινοβούλιο."

"Παραπέμπω στην ιστορική φράση του Γεωργίου Παπανδρέου: "ποιος το είπε αυτό; α, δεν έχει καμία σημασία", ήταν το σχόλιο της κας Βούλτεψη.

Τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν χθες το βράδυ στο ελληνικό κοινοβούλιο ήταν πρωτοφανή. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για τον παλαίμαχο δημοσιογράφο, Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη.


Η απάντηση της Βούλτεψη για τον άγριο καυγά
Πικραμένη και απογοητευμένη εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη μετά τα όσα διαδραματίσθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην Βουλή με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον αποθανόντα πατέρα της, Γιάννη Βούλτεψη.



«Το μόνο που θελω να πω είναι ότι τελικά στο κοινοβούλιο προφανώς έχουν έρθει άνθρωποι που δεν έχουν την αίσθηση που βρίσκονται», είπε η κα Βούλτεψη μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Χρησιμοποιούν πολύ κακή γλώσσα πολύ επιθετική γλώσσα, μια αγοραία γλώσσα. Σίγουρα άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή την γλώσσα και θίγουν την μνήμη νεκρών δεν μπορούν να επιλύσουν προβλήματα της χώρας.
Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούν αυτή την γλώσσα για να δείξουν σε αυτούς που τους ψήφισαν ότι είναι εκεί για να ικανοποιείται το δημόσιο αίσθημα. Ότι να πηγαμε εκεί μέσα και τους βρίζουμε και σας εκπροσωπούμε σωστά. Θέλουν να μεταφέρουν τα πιο ταπεινά ένστικτα εντός και εκτός Βουλής», κατέληξε.

newsit/enikos
Από το Blogger.