Header Ads

Βουλευτές «έστρωσαν» στο κυνήγι μέσα στην Ολομέλεια την Ραχήλ Μακρή για να την δείρουν!

Φωτιά πήρε η Βουλή καθώς Βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ κυνηγούσαν την Ραχήλ Μακρή των Ανεξάρτητων Ελλήνων θεωρώντας ότι προσέβαλε τη μνήμη του Γιάννη Βούλτεψη,πατέρα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

Ολα ξεκίνησαν από έναν καυγά του Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια διότι ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδινε το λόγο. Στο χορό της επίθεσης κατά του κ. Νάκου μπήκε με «τσαμπουκά» η Ραχήλ Μακρή προκαλώντας την αντίδραση της κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη.

Οι πρωτοφανείς διάλογοι που ακούστηκαν μέσα στη Ολομέλεια είναι οι ακόλουθοι:
Σοφία Βούλτεψη: «Βρε Τέρενς είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;»
Ραχήλ Μακρή: «Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ.»
Σοφία Βούλτεψη: «Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν ολοι Εσύ που μεγάλωσες;»
Ραχήλ Μακρή: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε που και πως μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;»
Βούλτεψη: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;»
Ραχήλ Μακρή: «Αμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν.»
Σοφία Βούλτεψη: «Αει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο»

Ακούγοντας την κυρία Μακρή να λέει αυτά για τον Γιάννη Βούλτεψη η βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Ασημίνα Ξηροτύρη και Δημήτρης Αναγνωστάκης της κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της φωνάζοντάς «ντροπή σου, ο Βούλτεψης ήταν Αριστερός ενώ εσύ είσαι χούντα».

Η κυρία Μακρή διέφυγε σχεδόν τρέχοντας από την Ολομέλεια συνεχίζοντας πάντως να φωνάζει, ενώ πίσω της με φωνές την κυνηγούσαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αναγνωστάκης έξαλλος φώναζε στην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι είναι απαράδεκτη και στον Τέρενς Κουίκ ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να την μαζέψει.

Μάλιστα βουλευτές της ΝΔ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Πάνου Καμμένου θα πρέπει να επέμβει ψυχίατρος.

Ενδεικτικό της φορτισμένης ατμόσφαιρας είναι και το γεγονός ότι η Σοφία Βούλτεψη λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα στο καφενείο τη Βουλής

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Τέρενς Κουίκ άδειασε την Μακρή καθώς τηλεφώνησε στην Βούλτεψη για να της ζητήσει συγγνώμη και εκ μέρους του Πάνου Καμμένου χαρακτηρίζοντας ιεροσυλία όσα ακούστηκαν στην Βουλή για τον Γιάννη Βούλτεψη.

Πηγή: iefimerida.gr
Φωτογραφία: Eurokinissi
Από το Blogger.