Header Ads

Τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική  και στα επίπεδα Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») και Γ1 «πολύ καλή γνώση» που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από
1) το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα:
•   www.results.minedu.gov.gr

Στην παραπάνω ιστοσελίδα αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου, καθώς και τουλάχιστον των τριών αρχικών χαρακτήρων του επωνύμου τους.
2) τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου). Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κοζάνης μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 30 στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου (πρώην Νομαρχία) ή στο τηλέφωνο 2461026279.
Οι επιτυχόντες αναμένεται ότι θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πιστοποιητικά τους από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, όπου είχαν υποβάλει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, εντός διμήνου, έχοντας μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου ή το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Από την Δ/νση
Β/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης
Από το Blogger.