Header Ads

Κοζάνη: Παράταση αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου Δασικού Χάρτη

Παρατείνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, μέχρι τις 10 Δεκέμβριου του 2021, η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κοζάνης, Βοΐου, Εορδαίας, Σερβίων και Βελβεντού της Π.Ε. Κοζάνης. Για όσους διαμένουν στο εξωτερικό η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων είναι μέχρι τις 30  Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη της Διεύθυνσης Δασών Κοζάνης, το οποίο από τη σύστασή του λειτουργεί με έδρα το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, στη Ζ.Ε.Π. Κοζάνης, όπου παρέχονται γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου Δασικού Χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων.

Για όσο διάστημα ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, το Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη θα δέχεται κοινό, μόνο με ραντεβού. Για τον αναρτημένο Δασικό Χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Κτηματολογίου, μέσω της οποίας μπορούν να υποβάλλονται, ηλεκτρονικά και μόνο, οι αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου του.

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.