Header Ads

ΑΣΕΠ: Καταρτίστηκαν εκ νέου οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειόμενων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

ΑΣΕΠ: Καταρτίστηκαν εκ νέου οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειόμενων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Πρόκειται για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΑΣΕΠ

ο ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση έξι (6) θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007), όπως ισχύει καταρτίσθηκαν, από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1ο ΕΙΣΕΠ), εκ νέου οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για τη Γενική Διεύθυνση Αλιείας (άρθρο 8 του Π.Δ. 97/2017, όπως ισχύει).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. από την Τετάρτη 30-6-2021 έως και την Παρασκευή 2-7-2021 και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες

Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.