Header Ads

«The Many Saints of Newark»: Η ταινία - πρίκουελ των «Sopranos» έχει τρέιλερ

Η ταινία - πρίκουελ της πολυβραβευμένης σειράς «The Sopranos», με τίτλο «The Many Saints of Newark», που είχε ανακοινωθεί από το 2019, αλλά καθυστέρησε λόγω πανδημίας, έχει τρέιλερ και ημερομηνία κυκλοφορίας. 

Πρωταγωνιστής είναι ο Μάικλ Γκαντολφίνι, γιος του Αμερικανού ηθοποιού Τζέιμς Γκαντολφίνι, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το 2013, σε ηλικία 51 ετών, από καρδιακή προσβολή. 

Ο Γκαντολφίνι είχε υποδυθεί μοναδικά τον μαφιόζο Τόνι Σοπράνο στην τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ -πρόκειται για τον ρόλο που καθόρισε την καριέρα του και του χάρισε τρία Βραβεία Emmy- και τώρα ο γιος του ενσαρκώνει την νεότερη εκδοχή του εμβληματικού χαρακτήρα.

Μαζί του στους βασικούς ρόλους οι Αλεσάντρο Νιβόλα, Τζον Μπέρνθαλ, Βέρα Φαρμίγκα, Λέσλι Όντομ Τζιούνορ, Τζον Μαγκάρο και ο Ρέι Λιότα.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο καρέ της σειράς, η ταινία γυρίζει στην Νέα Υόρκη του 1967, με φόντο τον πόλεμο συμμοριών μεταξύ Ιταλών και Αφροαμερικανών μαφιόζων, στον οποίον εμπλέκεται η οικογένεια του νεαρού Τόνι Σοπράνο.

Το «The Many Saints of Newark» είναι παραγωγή του δημιουργού των «Sopranos» Ντέιβιντ Τσέις, με σκηνοθέτη τον βετεράνο της σειράς, Άλαν Τέιλορ (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει πολλά από τα επεισόδια).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου, με τίτλο «Οι Άγιοι της Μαφίας». 

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.