Header Ads

Τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Ε/2020

Τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Ε/2020

Τα τελικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1Ε/2020 για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ελεγκτή Ιατρού και Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται.

Εκδόθηκαν  απο το ΑΣΕΠ τα  οριστικά  αποτελέσματα  της  Προκήρυξης 1E/2020 (ΦΕΚ. 14/ 12.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ελεγκτή Ιατρού και Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • μία (1) θέση στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με γνωστικό αντικείμενο ‘’Ελεγκτή Ιατρού’’ (κωδ. θέσης 10003)
  • μία (1) θέση στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Τομέας Πολιτισμού) με γνωστικό αντικείμενο ‘’Ιατρού’’ (κωδ. θέσης 10004).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, υποψηφίων, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων) καθώς και οι πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» (Ν.3861/13.07.2010) μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.