Header Ads

Πέντε κορυφαίες στιγμές από την ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Από την επίδειξη ανδρικής μόδας του οίκου Hermes για την άνοιξη και το καλοκαίρι του '22

Η ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι που διήρκεσε από 22 ως 27 Ιουνίου ήταν μια μείξη από φυσικά και ψηφιακά σόου με προσκεκλημένους σχεδιαστές. Ακολουθούν πέντε highlights που ξεχώρισαν κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης διοργάνωσης παρουσίασης των νέων συλλογών σημαντικών οίκων μόδας του πλανήτη:

1. Y/PROJECT x Fila

Η παρουσίαση της συνεργασίας της Y / Project με την στη Fila κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας των ανδρικών συλλογών στο Παρίσι, ήταν μια ανάσα καθαρού αέρα ανάμεσα σε έναν ωκεανό από μάρκες. Ο δημιουργικός διευθυντής του ιταλικού οίκου αθλητικών ειδών, Γκλεν Μάρτινς, τον μπόλιασε με μια καινοτόμα προσέγγιση. «Βλέπω αυτήν τη συνεργασία, πραγματικά, ως γάμο του πειραματικού πνεύματος του Y / Project και της καινοτόμου κίνησης της Fila που βασίζεται σε αθλητικά είδη. Η διαδικασία ήταν τόσο εύκολη όσο ήταν διασκεδαστική και μου επέτρεψε να εξερευνήσω ανοιχτά μια κατεύθυνση streetwear που έμοιασε νέα. Υπάρχει μια φρέσκια, χαρούμενη ατμόσφαιρα στην προσπάθεια που νομίζω ότι είναι σωστή για αυτήν τη στιγμή», είπε. 

2. Hermès

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του οίκου στην αυλή του Mobilier National στο Παρίσι. Αυτή τη σεζόν, ο γαλλικός οίκος πολυτελείας δούλεψε για τρίτη φορά με τον θεατρικό σκηνοθέτη Σιρίλ Τεστ, ο οποίος έχει το βλέμμα και την μέθοδο για να δείξει τις δημιουργίες της Βερονίκ Νισανιάν, σχεδιάστριας των ανδρικών κολεξιόν πρετ-α-πορτέ του οίκου Hermes εδώ και 22 χρόνια, στο πιο όμορφο φως με τα παρατεταμένα ζουμ σε μια αφήγηση που δεν την αισθάνεσαι ούτε τόσο πολύ επινοημένη ούτε τόσο πολύ πραγματική, ώστε να στερείται έμπνευσης.

3. Burberry

Όταν ο Ρικάρντο Τίσκι προτείνει να αφαιρέσουμε το μανίκι και να το επεξεργαστούμε ξανά, (αυτό είναι κάτι που) θα ακούσουν οι άνθρωποι της μόδας. Με τα μανίκια να έχουν αφαιρεθεί από τα εξωτερικά ενδύματα, ο Τίσκι εισήγαγε μια νέα προσέγγιση, αλλά κάνει επίσης και μια τολμηρή δήλωση ανδρισμού, η οποία δεν είναι άλλη από τα γυμνά χέρια.

4. Rick Owens

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Ρικ Οουενς έφυγε από το Παρίσι για την Βενετία, όπου έχει ένα δεύτερο σπίτι. Το Lido στο περίφημο Excelsior Hotel, που ήταν και το σκηνικό της περίφημης ταινίας Θάνατος στην Βενετία, ήταν ένα ομιχλώδες και μελαγχολικό σκηνικό για τη συλλογή SS21 του ίδιου, την τέταρτη και τελευταία του μέχρι την επιστροφή του στο Παρίσι. Αυτή την σαιζόν ο ΄Οουενς ήταν πιο «μαλακός» στις γραμμές του, όπως φάνηκε στα «καθαρά» πουκάμισα, στα, κομμένα στους ώμους, τοπ από ζέρσεϊ και τα πουπουλένια φούτερ. 

5. Alled-Martinez

Ως αποδέκτης του βραβείου LVMH 2018 για τους αποφοίτους, ο Αρτσι Ν. Αλλεντ - Μαρτίνεζ εγκατέλειψε την περίφημη σχολή Central Saint Martins για ένα χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον οίκο Givenchy. Ο, γεννημένος στην Ισπανία, σχεδιαστής ξεκίνησε μια σειρά από πλεκτά ρούχα λίγο μετά, εμπνευσμένα από τη σκηνή νυχτερινών κέντρων της δεκαετίας του ’70 και της δεκαετίας του ’80 στο Παρίσι για να δημιουργήσει ρούχα χωρίς φύλο με ένα παράξενο ύφος που όμως άφησαν το στίγμα τους.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ: fashionunited.com

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.