Header Ads

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ: Τρέχουν οι αιτήσεις για 5 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ: Τρέχουν οι αιτήσεις για 5 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ
Τρέχουν οι αιτήσεις για 5 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που προσφέρουν θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ.

Θέσεις εργασίας στα ΕΛΤΑ με προκηρύξεις του ΑΣΕΠ - Δείτε τις προκηρύξεις που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ σε Σέρρες και Σαμοθράκη

Ανατ. Μακεδονία & Θράκη - Ανακοίνωση πρόσληψης υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ΑΣΕΠ οκτάμηνης διάρκειας απο τα ΕΛΤΑ

1 - Πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών στο Ταχ. Κατάστημα Κάτω Πορόιων Σερρών. 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

2 - Πρόσληψη ενός (1) υπαλλήλου με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών στο Ταχ. Κατάστημα Σαμοθράκης . 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΕΛΤΑ: Προσλήψεις με ΑΣΕΠ στην Σκιάθο

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών πλήρους απασχόλησης, τριών (3) ατόμων Κατηγορίας Ταχυδρομικού Έργου ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες της ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Μαγνησίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

3 Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε., Κατάστημα Σκιάθου, Παπαδιαμάντη 67, Τ.Κ. 370 02 ΣΚΙΑΘΟΣ , ώρες υποβολής 08.30 - 13.00, τηλ. επικοινωνίας: 24270-22011.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 24-06-2021 και λήγει στις 05-07-2021.

Πρόσληψη τριών (3) υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας για την κάλυψη αναγκών στο Ταχ. Κατάστημα Σκιάθου. 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις από τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη

Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών πλήρους απασχόλησης, Δώδεκα (12) ατόμων Κατηγορίας Ταχυδρομικού Έργου ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες της ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στους νομούς Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων και συγκεκριμένα του εξής , ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Ταχυδρομικού Έργου με προσόντα ΔΕ 12

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας, δηλαδή αρχίζει από 23-06-2021 και λήγει στις 02-07-2021.

Πρόσληψη δώδεκα (12) υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας. 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ - Θέσεις εργασίας στην Χαλκιδική

ΕΛΤΑ - ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών πλήρους απασχόλησης, τεσσάρων (4) ατόμων Κατηγορίας Ταχυδρομικού Έργου ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, για την κάλυψη εποχικών και παροδικών αναγκών σε Υπηρεσιακές Λειτουργίες Αρναίας και Ιερισσού της ΕΛΤΑ Α.Ε., που εδρεύουν στο Νομό Χαλκιδικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας ανάρτησης της παρούσας, δηλαδή αρχίζει από 23-06-2021 και λήγει στις 02-07-2021.

Νομός Χαλκιδικής-Πρόσληψη τεσσάρων (4) υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας. 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.