Header Ads

Απεργία την Τετάρτη: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Φωτο αρχείου

Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας ως αντίδραση στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Παράλληλα, 24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 & 3), τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ την Τετάρτη 16 Ιουνίου ως απάντηση στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Την ίδια μέρα, τα Λεωφορεία θα κινούνται από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 21:00, καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκήρυξε στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας συμμετέχοντας στην στάση εργασίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προκήρυξε στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πώς θα επηρεαστούν τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.