Header Ads

NΔ: Υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Β' εκλογικής περιφέρειας Αθηνών η Ντόρα Πάλλη

Η Ντόρα Πάλλη προστίθεται στα νέα πρόσωπα, στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, με ορίζοντα τις εθνικές εκλογές που θα γίνουν (το αργότερο) τον Οκτώβριο του 2019.

Η Ντόρα Πάλλη, υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας με έδρα στην Αθήνα, θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Β′ Αθηνών. Εχει δραστηριοποιηθεί εδώ και μήνες, ενώ το γραφείο της στην Γλυφάδα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και η ίδια κινείται «αθόρυβα» σε ανεπίσημες περιοδείες και συναντήσεις...

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, η Ντόρα Πάλλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια Βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.

Με αίσθημα ευθύνης στρατεύομαι στον αγώνα για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα μας. Τα «έργα και ημέρες» του κ. Τσίπρα έχουν αποδειχθεί επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, αλλά και για την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Για ακόμη μία φορά, η παράταξη μας είναι αυτή που καλείται να συγκρουστεί με τις ιδεοληψίες και τις παθογένειες που κρατούν την πατρίδα μας στάσιμη, οδηγώντας την εκ του ασφαλούς στην ανάπτυξη και την ευημερία.

Οι κάτοικοι των Νοτίων έρχονται, σήμερα, αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή αδιαφορία. Αδιαφορία που αντικατοπτρίζεται στην τραγική εικόνα του «Ελληνικού», στην κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, στις παλινωδίες ως προς την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου, καθώς και στις «αόρατες», για την Κυβέρνηση, περιοχές της Καισαριανής, του Ζωγράφου και του Βύρωνα.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μια ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μια Κυβέρνηση που θα διαμορφώσει την Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε».

Η Ντόρα Πάλλη είναι Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, όπου αναπτύσσει και εφαρμόζει εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε μαθητές και αφορούν, αφενός την προώθηση των Ολυμπιακών αξιών και του αθλητισμού και αφετέρου την αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού. Στα προγράμματα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 20.000 μαθητές και 2.000 εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα.

Είναι Υποψήφια διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο Τμήμα Διαχείρισης Αθλητισμού, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc.) στην ανάλυση, σχεδιασμό και διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics & Political Science (LSE) όπου αποφοίτησε με έπαινο και κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το City University London. Επιπλέον, έχει εκλεγεί από το 2018 Γενική Γραμματέας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας. Είναι εκδότρια και συντάκτης πολλών παιδικών βιβλίων. Μεταξύ άλλων το βιβλίο «Ολυμπιακή Εκεχειρία» που εκδόθηκε σε επτά γλώσσες. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Πρόεδρος της Επιτροπής ΑΜΕΑ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι κόρη της πρ. Υπουργού, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Σιούτο και έχει μία κόρη, τη Θάλεια.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.