Header Ads

Στήριξη Γεννηματά στον Απόστολο Κατσιφάρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Τη στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα εξέφρασε και από τον Πύργο της Ηλείας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ολοκληρώνοντας την περιοδεία της στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έχει άξιο περιφερειάρχη τον Απόστολο Κατσιφάρα, έναν άνθρωπο που προέρχεται από τα σπλάχνα της προοδευτικής παράταξης, έναν περιφερειάρχη που έχει αφήσει αποτύπωμα έργου και αποτελεσματικότητας».

Επίσης τόνισε ότι «ο Απόστολος Κατσιφάρας είναι ένας άνθρωπος που έχει και σχέδιο και όραμα, τόσο για το σήμερα, όσο και για το αύριο της περιοχής», προσθέτοντας ότι «η Δυτική Ελλάδα αξίζει την πρόοδο, μία πρόοδο που δεν πρέπει να ανακοπεί».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «είμαστε σήμερα όλοι εδώ για να στηρίξουμε τον Απόστολο Κατσιφάρα σε αυτόν τον αγώνα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορεί να είναι νικηφόρος».

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά, μαζί με τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργο Παπανδρέου συμμετείχαν σε συνάντηση με στελέχη που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του διοικητηρίου.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.