Header Ads

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν οραματιζόταν τον Μπραν, βασιλιά του «Game of Thrones»

Οι Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουέις, σεναριογράφοι της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones», δεν ακολούθησαν τα βιβλία του δημιουργού της ιστορίας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και στις τελευταίες σεζόν έγραψαν μόνοι τους την πλοκή. 

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ο Μπραν είναι εκείνος που στέφεται βασιλιάς των έξι βασιλείων. Κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτή την εξέλιξη θα έχουν και τα επόμενα βιβλία του Μάρτιν, τα οποία δεν είναι ακόμα έτοιμα, ο Ισαάκ Χέμπστεντ Ράιτ (Μπραν) αποκαλύπτει ότι ο συγγραφέας βρισκόταν πίσω από αυτή τη στιγμή. 

«Οι σεναριογράφοι Ντέιβιντ και Νταν, μου είπαν ότι υπήρχαν δυο πράγματα τα οποία σχεδίαζε ο Μάρτιν για τον Μπραν. Αυτά ήταν η αποκάλυψη του Χόντορ και το γεγονός ότι θα γινόταν βασιλιάς. Οπότε είναι πολύ ιδιαίτερο το ότι η εξέλιξη προέρχεται απευθείας από τον Μάρτιν, ότι αυτό ήταν το όραμά του. Ήταν ένας πολύ όμορφος τρόπος για να ολοκληρωθεί ο κύκλος», είπε ο Χέμπστεντ Ράιτ.

Ο Μάρτιν δεν έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία δυο fantasy μυθιστορήματα της σειράς βιβλίων «Game of Thrones». Ωστόσο, ο συγγραφέας μίλησε στους σεναριογράφους για το τέλος της ιστορίας, όμως δεν έχει φανερώσει το κατά πόσο πιστοί υπήρξαν εκείνοι στο όραμά του. 

Λίγες μέρες μετά το φινάλε, ο Ράιτ δήλωσε σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly ότι όταν πρωτοέμαθε για τη στέψη του Μπραν ως βασιλιά, νόμιζε ότι πρόκειται για κάποιο αστείο. «Ειλικρινά, πίστεψα ότι το σενάριο ήταν αστείο και ότι οι σεναριογράφοι έστειλαν σε όλους τους ηθοποιούς από ένα σενάριο που έγραφε ότι ο χαρακτήρας τους, θα καταλήξει στο Θρόνο. ”Ωραίο αστείο παιδιά. Περιμένετε, είναι αλήθεια;”». 

 

Πηγή: Indiewire 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.