Header Ads

ΑΣΕΠ: Τελευταία ευκαιρία για τις προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

ΑΣΕΠ: Τελευταία ευκαιρία για τις προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

ΑΣΕΠ: Σήμερα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 448 θέσεις στον ΕΦΚΑ.

ΑΣΕΠ: Ο ΕΦΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων σαράντα οκτώ (448) ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

448 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης 15.02.2019 σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΚΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 8 – Τ.Κ. 10241 (3 ος όροφος) υπόψη κας Σιμάρα Στυλιανής ή κας Γεροχρήστου Χριστίνας (τηλ. επικοινωνίας: 210 5223228 – 210 5215287-210 5236329 ).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Πολλές σελίδες υποσχονται να σας κάνουν την αίτηση φυσικά έναντι αντιτίμου , μάλιστα πολλές αναφέρουν την «αξιοπιστία τους» ως προσόν πχ "με αξιοπιστία αναλαμβανουμε την συμπλήρωση αιτήσεων υποψηφίων, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να αξιοποιήσουν το σύνολο των ιδιοτήτων τους και να αποκτήσουν προβάδισμα στον διορισμό.» Η αλήθεια ειναι οτι ολες οι προκηρύξεις εχουν τις λεπτομέρειες για τις αιτήσεις και επισης υπαρχει βοήθεια απο ΚΕΠ και το ΑΣΕΠ για την σωστή συμπλήρωση των αιτήσεων. Για αυτο καλο ειναι οι ενδιαφερόμενοι να μην σπαταλούν τα χρηματα τους σε ιστοσελιδες που απλα κανουν διεκπεραίωση. Εμεις εδω στο dikaiologitika news δεν θα ζητήσουμε ποτε χρηματα σε βάρος των ανέργων που ψαχνουν μια θεση εργασιας, θα βοηθάμε παντα στις απορίες σας ΔΩΡΕΑΝ και οχι οπως κανουν αλλα website με θεσεις εργασιας επί πληρωμή.

Η προκήρυξη εδω

Αθανασία Βιδάλη
Από το Blogger.