Header Ads

Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη από την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλαδική στάση εργασίας όλων των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση την Τετάρτη 5 Ιουνίου, από τις 8 πμ ως τις 12 μμ, κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Παράλληλα, οργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από την κεντρική υπηρεσία του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας-Αθήνα).

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αναφέρει πως «με ευθύνη της κυβέρνησης και του ΑΣΕΠ συνεχίζεται η αδικαιολόγητη καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων του διαγωνισμού της προκήρυξης 3Κ/2018 και μαζί της η ανασφάλεια χιλιάδων υποψηφίων για το μέλλον της ζωής τους, με προφανή σκοπό την εκμετάλλευσή τους ενόψει των πρόωρων βουλευτικών εκλογών που ανακοίνωσε η κυβέρνηση».

«Η εναλλαγή καταλογισμού ευθυνών μεταξύ υπουργείου Εσωτερικών και ΑΣΕΠ και η διάψευση των δεσμεύσεων για έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων τον Φεβρουάριο που είχε δώσει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας κατά την κινητοποίηση που είχε πραγματοποιήσει τον περασμένο Ιανουάριο, δηλώνουν εμπαιγμό προς τους χιλιάδες υποψηφίους του διαγωνισμού αλλά και απαξίωση των υπηρεσιών καθαριότητας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους» συμπληρώνεται.

«Άμεση έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018 από το ΑΣΕΠ. Όχι στη διάλυση των υπηρεσιών καθαριότητας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.