Header Ads

Αυστραλία: Μοντέλο με τατουάζ στο 98% του σώματος κοροϊδεύει τις αρχές που τον ψάχνουν

Τον λένε Ιθαν Μπράμπλ, είναι 23 ετών και αποτελεί αστέρα του διαδικτύου, προφανώς λόγω των αμέτρητων τατουάζ που καλύπτουν το 98% του σώματός του.

Μόνο που αυτή τη φορά το νεαρό μοντέλο απασχολεί την κοινή γνώμη της Αυστραλίας για άλλο λόγο. 

Οι διωκτικές αρχές της χώρας έχουν εκδώσει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης  για αδικήματα που σχετίζονται με επίθεσεις και βιαιοπραγίες. 

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και κοροϊδεύει στο Instagram την Αστυνομία, που τον ψάχνει, με προκλητικά μηνύματα όπως «ελάτε σε μένα». 

View this post on Instagram

Come at me

A post shared by 𝕰𝖙𝖍𝖆𝖓 𝕭𝖗𝖆𝖒𝖇𝖑𝖊 (@ethanmodboybramble) on

«Ο καφές με τον κολλητό μου είναι προτιμότερος από την φυλακή» έγραψε σε άλλη ανάρτηση.

 

 

Το μοντέλο με διχαλωτή γλώσσα και το βαριά «στιγματισμένο» σώμα του αυτοπροσδιορίζεται ως «o πιο τροποποιημένος νέος του κόσμου», έφτασε στο σημείο να απαντήσει ο ίδιος σε ανάρτηση της Αστυνομίας, μέσω της οποίας ζητούσε πληροφορίες για αυτόν, γράφωντας: «Δε τον έχω δει ποτέ στην ζωή μου».

«Εχει τατουάζ στο 98% του σώματός του, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και των ματιών του ενώ οι αμφότεροι οι λωβοί των αυτιών του έχουν τρύπες διαμέτρου 10 εκατοστών».

 

Την Πέμπτη, ο Μπραμπλ εξήγησε στους διαδικτυακούς ακολούθους του ότι το ένταλμα σύλληψης οφείλεται σε παρεξήγηση, μετά από διαφωνία με την πρώην φίλη του σε ένα μπαρ

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έχει «διευθετήσει» την παρεξήγηση με την αστυνομία και δήλωσε ότι τώρα είναι «ελεύθερος άνθρωπος».

Ωστόσο, η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το ένταλμα για τη σύλληψή του είναι ακόμα ενεργό.

 

Πηγή: BBC

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.