Header Ads

Eτοιμάζεται η νέα υπηρεσία Skroutzfood για κατ'οίκον διανομή φαγητού

Η γνωστή πλατφόρμα του Skroutz επισημοποιεί τα σχέδιά της να επεκταθεί και στο χώρο του online delivery. Ταυτόχρονα, προσκαλεί χρήστες αλλά και επιχειρήσεις που θέλουν να ενημερωθούν για τη νέα υπηρεσία Skroutzfood.

«Φτιάχνουμε το πιο απλό Online Delivery για να παραγγέλνεις εύκολα αυτό που θέλεις! Σε λίγες μέρες θα μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από τα καλύτερα καταστήματα σε οποιοδήποτε είδος κουζίνας!» ενημερώνει η σχετική σελίδα του Skroutz, χωρίς όμως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία που ετοιμάζεται.

Τα σχέδια του Skroutz για την επέκταση του στο χώρο του online delivery είχαν γίνει γνωστά τον προηγούμενο μήνα, με την εταιρεία να μην προχωράει σε κάποιου είδους διάψευση, δείχνοντας ότι εκτός από καπνός υπήρχε και φωτιά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ήδη στην πλατφόρμα του Skroutzfood, όπως γνωρίζουμε, έχουν ενταχθεί αρκετές επιχειρήσεις εστίασης, ακόμα και μεγάλα ονόματα με παρουσία σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

Το λανσάρισμα του Skroutzfood αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι, πιθανότατα μέσα στον Ιούλιο. Περίοδος που θεωρείται ιδανική για την πραγματική δοκιμή της υπηρεσίας, αφού τους καλοκαιρινούς μήνες παρατηρείται μία μείωση στη χρήση των υπηρεσιών online delivery. Στο πρώτο χρονικό διάστημα η υπηρεσία θα λειτουργήσει σε περιορισμένο εύρος γεωγραφικών περιοχών, με την πλήρη γεωγραφική επέκταση να υλοποιείται στις αρχές Φθινοπώρου. Ταυτόχρονα, θα εμπλουτίζεται και ο αριθμός των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Πηγή: deasy.gr

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.