Header Ads

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ

ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ - Όλη η προκήρυξη για προσλήψεις στο Νομό Χαλκιδικής.

ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Περιοχής Πολυγύρου, που εδρεύει στο Νομό Χαλκιδικής συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα)
προσόντα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 1/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην ακόλουθη διεύθυνση ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Πολυγύρου, Μακεδονίας 5, 631 00 Πολύγυρος, απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης, υπόψη κ. Ουζούνη Αικατερίνης (τηλ. Επικοινωνίας 2371035001), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση polygyros@deddie.gr

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο με συστημένη αποστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2021

Παράρτημα

Παράρτημα Η/Υ

Έντυπο Αίτησης

Νέο Ειδικό Παράρτημα Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 23/06/2021 έως και 02/07/2021.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.