Header Ads

Αστυνομικός παραιτήθηκε μετά από ψευδή καταγγελία σε βάρος των McDonald’s

Ένας αστυνομικός στο Κάνσας των ΗΠΑ παραιτήθηκε μετά την ψευδή ισχυρισμό ότι το προσωπικό του McDonald’s είχε γράψει τις λέξεις «γ*** γουρούνι» στον καφέ του.

Η φωτογραφία με τον καφέ, που υποτίθεται δόθηκε στον αστυνομικό στο δρόμο για την δουλειά του, έγινε viral μετά την δημοσίευση της στο Facebook από έναν από τους επικεφαλείς της αστυνομίας, Μπράιαν Χόρναντεϊ.

Σύμφωνα με ο δημοσίευμα στο Sky News, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου McDonald’s στο Τζάκσον Σίτι στο Κάνσας, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι κάποιος από τους συνεργάτες του ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό και υποστήριξε πως τα πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης απέδειξαν πως τα λόγια αυτά δεν γράφτηκαν εντός του εστιατορίου. 

Ο Χόρναντεϊ έσβησε την δημοσίευση από το Facebook στην συνέχεια και δήλωσε πως πίστεψε τους ισχυρισμούς καθώς «θα ήταν ανόητο από οποιαδήποτε υπηρεσία επιβολής του νόμου να μην πιστέψει τα λόγια ενός αστυνομικού».

Ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο ατυχές περιστατικό είχε μόνο δύο μήνες στην αστυνομική υπηρεσία, αλλά είχε υπηρετήσει 5 χρόνια στην στρατιωτική αστυνομία στο παρελθόν.

Ο ίδιος παραδέχτηκε εκ των υστέρων ότι επινόησε το περιστατικό που προοριζόταν για «αστείο».

Ο Χόρναντεϊ μιλώντας για το συμβάν δήλωσε: «Ελπίζω ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας να καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσε στην αξιοπιστία των υπηρεσιών της επιβολής του νόμου».

Σε δήλωσή της η ιδιοκτήτρια των McDonald’s, Ντάνα Κουκ, είπε: «Τα McDonald’s σέβονται όλα τα μέλη της επιβολής του νόμου και του στρατού και ταράχτηκαν με τους ισχυρισμούς. Εξετάσαμε λεπτομερώς το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και δείχνει ξεκάθαρα ότι οι λέξεις δεν γράφτηκαν από έναν από τους υπαλλήλους μας».

πηγή: sky

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.