Header Ads

Ο Χιου Γκραντ άλλαξε γνώμη για τον γάμο: «Έκανα λάθος, είναι πολύ ωραίο να είσαι παντρεμένος»

Ο Χιου Γκραντ παραδέχθηκε ότι ήταν «απλά λάθος» οι απόψεις που είχε σχετικά με τον γάμο, πριν παντρευτεί με την παραγωγό της τηλεόρασης Άννα Έμπερσταϊν.

Τον Μάιο του 2018, ο Γκραντ παντρεύτηκε με την Έμπερσταϊν. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία παιδιά, το τρίτο εκ των οποίων γεννήθηκε λίγο πριν από το γάμο τους.

Μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή Virgin Radio Breakfast, ο ηθοποιός δήλωσε ότι η αντίληψη του για το γάμο και τα παιδιά έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών.

«Λοιπόν, ήμουν απλά λάθος. Έκανα λάθος», είπε καθώς πριν παντρευτεί δήλωνε φανατικός εργένης.

«Και παιδιά, ξέρετε. Συνήθιζα να κλείνω τα μάτια μου. Οι άνθρωποι μού έλεγαν, «Ω Χιου δεν το καταλαβαίνεις», και είχαν δίκιο».

Μάλιστα το 2015, είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να είναι «πιστός σε έναν γάμο».

«Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στη ζωή μου, αλλά νομίζω ότι είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία», είχε πει εκείνη την εποχή.

Παρ′ όλα αυτά, η στάση του απέναντι στον γάμο άλλαξε τα τρία τελευταία χρόνια κάτι που τον οδήγησε, ώστε να πάρει την απόφαση και να παντρευτεί.

«Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αυτό είναι όλο», δήλωσε ο Γκραντ μιλώντας για τον γάμο του.

«Ήταν πολύ ωραίο που έκανα τον γάμο. Ήταν ακόμα ένα πράγμα, το οποίο ανέβαλα για πολλές δεκαετίες. Πολύ ωραίο. Είναι πολύ ωραίο να είσαι παντρεμένος».

Ο Γκραντ έχει συνολικά πέντε παιδιά, δύο από τα οποία απέκτησε με την Τίνγκλαν Χονγκ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.