Header Ads

Μητσοτάκης: Ο αστυνομικός πρέπει να είναι στο δρόμο, όχι σε γραφεία

.

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στα θέματα της ασφάλειας έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο όπου εκπαιδεύονται οι νέοι Ειδικοί Φρουροί που θα στελεχώσουν κυρίως την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Μιχαήλ Καραμαλάκη, ως δώρο ένα κράνος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι : «Ήθελα να τιμήσω με την παρουσία μου την ΕΛΑΣ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 1200 ειδικών φρουρών, λίγο πριν η ΔΙΑΣ και η Άμεση Δράση ενισχυθούν συνολικά με 1350 στελέχη  και με σύγχρονα μέσα. Οι πολίτες θα βλέπουν μια περίπολο δίπλα τους, στη γειτονιά τους. Στο δρόμο πρέπει να είναι ο αστυνομικός. Όχι στα γραφεία. Ενισχύοντας το αίσθημα της ασφαλείας. Πριν έξι μήνες ο λαός μας ζήτησε λιγότερους φόρους, επενδύσεις και ασφάλεια. Και αυτό κάνουμε».

Ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, τον αναπληρωτή υπουργό κ. Γιώργο Κουμουτσάκο αλλά και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχαήλ Καραμαλάκη. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.