Header Ads

H Japan Airlines διαθέτει 50.000 εισιτήρια δωρεάν – Ποιοι μπορούν να τα διεκδικήσουν

Περίπου 50.000 δωρεάν εισιτήρια μετ′ επιστροφής για πτήσεις εσωτερικού διαθέτει η Japan Airlines το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο υπάρχει ένα ολόκληρο σκεπτικό πίσω από αυτό.

Η πρωτοβουλία έχει στόχο να ενθαρρύνει τους τουρίστες να επισκεφθούν λιγότερο τα πιο διάσημα μέρη της Ιαπωνίας και προφανώς να συνδράμει στη μείωση της τουριστικής κίνησης στο Τόκιο το διάστημα από την 1η Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Είναι σημαντικό βέβαια οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν πως για να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια, θα πρέπει να έχουν κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα με το πρόγραμμα των συχνών πτήσεων της εταιρείας. Οφείλουν παράλληλα να γνωρίζουν πως θα ενημερωθούν για τον προορισμό στον οποίο θα ταξιδέψουν λίγες μόλις μέρες αφότου δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Η αεροπορική εταιρεία θα δώσει την ευκαιρία για ταξίδι σε τέσσερις προορισμούς. Mια οικογένεια ή κάποιοι φίλοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ως ομάδα τεσσάρων ατόμων. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα εντός τριών ημερών από την υποβολή της αίτησης.

Υπενθυμίζουμε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουλίου έως τις 9 Αυγούστου του 2020, ενώ οι Παραολυμπιακοί είναι προγραμματισμένοι να ολοκληρωθούν στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας αναμένει πως το αθλητικό γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες στη χώρα μέσα στο 2020.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι ετήσιες αφίξεις ξένων επισκεπτών στην Ιαπωνία τριπλασιάστηκαν από το 2013 έως και το 2018 ενώ η τουριστική κίνηση αφορούσε περιοχές εκτός του Τόκιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοβουλία της αεροπορικής εταιρείας θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες μέρες, ενώ η πλατφόρμα για τις αιτήσεις θα ανοίξει στα τέλη Φεβρουαρίου.

(Με πληροφορίες από CNN

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.