Header Ads

ΗΠΑ: 12χρονος έβαλε φωτιά στο γκαζόν του σπιτιού του με μεγεθυντικό φακό

Μια οικογένεια στο Τέξας βρέθηκε να κάνει απολογισμό των ζημιών την Ημέρα των Χριστουγέννων, αφού ο 12χρονος γιος τους έβαλε κατά λάθος φωτιά στο γκαζόν του σπιτιού με ένα μεγεθυντικό φακό.

Το μικρό αγόρι έλαβε τον φακό ως χριστουγεννιάτικο δώρο από τους γονείς του, οι οποίοι του εξήγησαν πως πρόκειται για εργαλείο που βοηθά στην ανάγνωση.

Εκείνος, όμως, είχε άλλα σχέδια. Μόλις το άνοιξε, βγήκε με τα δύο αδέλφια του στο δρόμο για να «ανοίξουν μερικές τρύπες σε μια εφημερίδα». Ωστόσο, άθελά τους προκάλεσαν πολύ μεγαλύτερη πυρκαγιά, η οποία κατέστρεψε εντελώς το γκαζόν στην αυλή του σπιτιού. 

Για καλή τύχη της οικογένειας, οι φλόγες δεν εξαπλώθηκαν στο υπόλοιπο σπίτι. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα χρειάστηκε η επέμβαση των γονιών με μάνικες, κουβέρτες και ό,τι άλλο μπορούσαν να επιστρατεύσουν προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά.

 Η Λιν Πάρσον και ο σύζυγός της, που κοινοποίησαν τις εικόνες από το πρωτοφανές στο facebook, δήλωσαν πως δεν τους προκάλεσε έκπληξη όταν ο μικρός Κέιντεν ζήτησε ένα μεγεθυντικό φακό για τα Χριστούγεννα επειδή «είναι διψασμένος για μάθηση, πολύ περίεργος και ενδιαφέρεται για την επιστήμη».

Τα άλλα δώρα που ζήτησε και έλαβε για τα Χριστούγεννα ήταν βιβλία, ένα αρμόνιο και ένα συναρμολογούμενο ρομπότ.

Ο γείτονας της οικογένειας, του οποίου το γκαζόν άρπαξε επίσης φωτιά αλλά σε πολύ μικρότερη έκταση, δήλωσε τυχερός που γλίτωσε τα χειρότερα.

Οσο για τον απρόσεκτο νεαρό, εμφανίστηκε σοκαρισμένος και έκπληκτος όταν διαπίστωσε τι μπορούσε να κάνει ο μεγεθυντικός φακός του.

Πηγή: CNN

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.