Header Ads

Χούλιγκαν έτοιμοι για «πόλεμο» στη Θεσσαλονίκη – Βρέθηκαν «πολεμοφόδια»

Ένα ακόμη «ραντεβού θανάτου» μεταξύ χούλιγκαν, αυτή τη φορά έξω από αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης, απέτρεψε η Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αξιοποιώντας σχετική πληροφόρηση, έφτασαν εγκαίρως στο σημείο και προχώρησαν σε 8 συλλήψεις.

Το «ραντεβού» των χούλιγκαν είχε «προγραμματιστεί» το βράδυ του Σαββάτου, με τους αστυνομικούς να πληροφορούνται για συγκέντρωση οπαδών με... εξοπλισμό μάχης στις περιοχές της Πολίχνης και της Άνω Πόλης.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και σε δύο αυτοκίνητα που ελέγχθηκαν εντοπίστηκαν: 8 ξύλινα κοντάρια, 3 βεγγαλικά χειρός, 3 κουκούλες τύπου full face, 2 περιλαίμια, 5 κράνη μηχανής, γάντια χειρός ένα ζευγάρι εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας, 2 σκούφους ένας εκ των οποίων με διακριτικά ομάδας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν 6 ακόμη άτομα και προσήχθησαν άλλα 9, ένα εκ των οποίων συνελήφθη για κατοχή ξύλινου γκλομπ και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε περίπτωση που δεν γινόταν η επέμβαση και οι συλλήψεις, τότε θα λάμβανε χώρα συμπλοκή ανάμεσα σε αντίπαλες ομάδες χούλιγκαν με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», των Νόμων «Περί όπλων» και «Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.