Header Ads

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Η μητέρα του 21χρονου λέει πως ο γιος της σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

Overflowing garbage bins with household waste in the city

Σε δύσκολη εξίσωση εξελίσσονται για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι έρευνες για την εξαφάνιση 50χρονου από την πολυκατοικία της οδού Πανδώρου 9 στα Πετράλωνα.

Την υπόθεση εξακολουθεί να καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Το νέο στοιχείο είναι ότι εντοπίστηκε η μητέρα του 21χρονου καθ’ ομολογία δράστη, η οποία ισχυρίστηκε και αυτή ότι ο γιος της σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και τον πέταξε στα σκουπίδια.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, αντιμετωπίζει και αυτή (όπως και ο γιος της) πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μετά την κατάθεση της και την εξέταση της από ειδικούς, διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο. Η μητέρα του 21χρονου είχε διατυπώσει τον ίδιο ισχυρισμό και στους φίλους του 50χρονου που τον αναζήτησαν, όμως δεν είχαν πάρει στα σοβαρά όσα τους έλεγε. Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στη χωματερή που μεταφέρονται τα σκουπίδια που συλλέγουν τα απορριμματοφόρα από τα Πετράλωνα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν βρεθεί ίχνη διαμελισμένου πτώματος.

Όσον αφορά στο σκέλος των ερευνών στο διαμέρισμα της οδού Πανδώρου 9, οι αστυνομικοί της Σήμανσης έχουν βρει αίμα σε τρία δωμάτια και σε κουβέρτες, με τα ευρήματα να έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τον 21χρονο να πετάει σακούλες με σκουπίδια σε κάδο απορριμμάτων τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όσον αφορά στον 20χρονο, έχει συλληφθεί μεν από την ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν μπορεί να συνεισφέρει και πολλά στην έρευνα, λόγω της κατάστασης του.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.