Header Ads

Κρίσι Τέιγκεν: Η ταλαιπωρία του να είσαι διάσημος

Κρίσι Τέιγκεν

Η Κρίσι Τέιγκεν αποκαλύπτει τη δύσκολη ζωή του να είσαι διάσημος...

Το διάσημο μοντέλο με ένα tweet, κάλεσε τους ακολούθους της να τις κάνουν ερωτήσεις σχετικά με την ζωή της ως διασημότητα και σύζυγος του - επίσης διάσημου - τραγουδιστή, Τζον Λέτζεντ

Οι φαν της ανταποκρίθηκαν αμέσως και το twitter πήρε φωτιά με απορίες για την καθημερινότητά της.

«Εφτασε η ώρα να ρωτήσετε εμένα, την αγαπημένη σας celebrity, πως είναι να είσαι μια τεράστια διασημότητα» έγραψε με μετριοφροσύνη η Τέιγκεν το βράδυ της Δευτέρας. 

Τι μάθαμε λοιπόν:

Τα πολυτελή εστιατόρια, πάντα έχουν ένα άδειο τραπέζι για την Κρίσι και τον συζυγό της, όσο πολυσύχναστα και αν είναι. 

Οπως λέει, κάνει τηλεφωνικές κρατήσεις τονίζοντας το όνομά της και «ως δια μαγείας» ένα τραπέζι αδειάζει. Δεν χρειάζεται ούτε να πληρώσει γι′ αυτό.

Τα μικρά παιδιά που φωνάζουν κι ενοχλούν στο αεροπλάνο σίγουρα δεν αποτελούν θετικό στοιχείο για τους επιβάτες. Ωστόσο, κανένας δεν βρίσκει ενοχλητικά τα παιδιά της Τέιγκεν, παρ′ ότι κάνουν συνήθως φασαρία. Αντιθέτως, τους συμπεριφέρονται με αξιοσημείωτη ευγένεια.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς τρέχουμε σαν τρελοί στο αεροδρόμιο για να προλάβουμε την πτήση, η Τέιγκεν πληρώνει επιπλέον χρήματα για να την οδηγήσουν με το αυτοκίνητο - όχι μόνο μέχρι το αεροδρόμιο, αλλά και - μέχρι την πόρτα του αεροπλάνου.

Οταν η οικιακή βοηθός έχει γενέθλια και παίρνει άδεια, η Κρίσι βιώνει της «ταλαιπωρία» του να κάνει μόνη της τα χριστουγεννιάτικα ψώνια.

Τις περισσότερες φορές, δεν συνομιλεί απευθείας με κάποιον άλλο διάσημο άνθρωπο αλλά μέσω του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων. Οι επαγγελματίες αυτοί επιβλέπουν συνεχώς τα social media των celebrity.

Τα χρήματα που βγάζει είναι τόσα πολλά, που αισθάνεται... ένοχη.

Εχει προσλάβει λογιστή για να της πληρώνει τους λογαριασμούς και να την ενημερώνει τακτικά για τα έσοδα και τα έξοδά της.

H Κρίσι, δεν έχει προσλάβει ένα ή δύο βοηθούς για τα δύο παιδιά της, αλλά τέσσερις, οι οποίοι δουλεύουν με βάρδιες. 

Οι τελετές απονομής της φαίνονται «απίστευτα βαρετές». 

Πηγαίνει για φαγητό ή σινεμά μόνο μια φορά το μήνα ή καθόλου. Πηγαίνει μόνο αν δουλεύει νωρίτερα και αν είναι χτενισμένη και μακιγιαρισμένη από επαγγελματίες.

Ανησυχεί πολύ για την ασφάλειά της. Την ακολουθεί προσωπικό ασφαλείας και το σπίτι της είναι «φρούριο».

Τέλος, αν δεν ήταν διάσημη, θα ήθελε να ήταν δασκάλα ή μια απλή νοικοκυρά στο σπίτι.

Πηγή: CNN

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.