Header Ads

Athenaeum Palace & Luxury Suites: Θα εξυπηρετηθούν όλες οι κρατήσεις

h

Ηταν από τα γεγονότα που σημάδεψαν το φινάλε μιας χρονιάς στον ξενοδοχειακό κλάδο. Σε ένα καινούργιο ξενοδοχείο, στο Athenaeum Palace & Luxury Suites, ξέσπασε φωτιά στον πρώτο όροφο, στις 5 Δεκεμβρίου 2019, που είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για νοσηλεία (παραμείνει στην εντατική μια εργαζόμενη) και να υπάρξουν σοβαρές υλικές ζημιές στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου.

Κι ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι ενέργειες από την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο του εμπρησμού, καθώς βρέθηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό και ως εκ τούτου δεν έχουν ξεκινήσει εργασίες επισκευής, η ιδιοκτησία του ξενοδοχείου ήδη έχει μεριμνήσει και φροντίσει για τη διαμονή των πελατών του ξενοδοχείου, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει κρατήσεις στο ως άνω ξενοδοχείο, είτε στα έτερα ξενοδοχεία του ομίλου στην Αθήνα, Athenaeum Grand, Athenaeum Smart και Athenaeum Eridanus Luxury Hotel, είτε σε τρίτα ξενοδοχεία ίδιας ή ανώτερης κατηγορίας. Ως εκ τούτου όλες οι κρατήσεις θα εξυπηρετηθούν κανονικά.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι τα λοιπά ξενοδοχεία του ομίλου της βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, ενώ το σύνολο του προσωπικού που εργάζεται στο Athenaeum Palace & Luxury Suites», θα συνεχίσει να εργάζεται στα λοιπά ξενοδοχεία του ομίλου.

Μάλιστα, σύντομα πρόκειται να ανακοινωθούν τα μελλοντικά σχέδια του ομίλου, με νέες επενδύσεις προ των πυλών.

Δημήτρης Μπαλής
Από το Blogger.