Header Ads

Πήρε Ferrari αξίας 2 εκατ. ευρώ για test drive και δεν την επέστρεψε ποτέ

Όπως φαίνεται, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό. Πήρε για test drive μια συλλεκτική Ferrari 288 GTO του 1985, λέγοντας ότι ενδιαφέρεται να την αγοράσει. Όμως, όταν έφτασε η ώρα να παραδώσει το τιμόνι στον πωλητή, όταν εκείνος άφησε τη θέση του συνοδηγού για να οδηγήσει εκείνος το αυτοκίνητο, ο δράστης πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. 

Το περιστατικό συνέβη στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και η συγκεκριμένη Ferrari, με μόνο 43.000 χιλιόμετρα, ανήκε στον Εντι Ερβιν, τον βορειοϊρλανδό οδηγό της Formula 1 που αγωνίστηκε με τη Ferrari από το 1996 έως το 1999. Ο Eρβιν κατάφερε να κερδίσει τέσσερα Γκραν Πρι ενώ ανέβηκε στο βάθρο των τριών πρώτων νικητών συνολικά 26 φορές. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Jaguar.  

Ευτυχώς για τον ιδιοκτήτη, η γρήγορη κινητοποίηση της αστυνομίας, που αμέσως δημοσιοποίησε τη φωτογραφία του κλεμμένου αυτοκινήτου, προφανώς φόβισε τον δράστη και η πανάκριβη Ferrari βρέθηκε άθικτη σε ένα γκαράζ. Ο υπεύθυνος για την κλοπή του αυτοκινήτου αναζητείται από τις αρχές, ενώ έχει δοθεί φωτογραφία του στα ΜΜΕ.  

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.