Header Ads

Την στραγγάλισε και της έβγαλε το μωρό από την κοιλιά για 9.000 δολάρια

Μια εγκυμονούσα έφηβη στις ΗΠΑ  βρέθηκε στραγγαλισμένη πίσω από ένα σπίτι και το παιδί που βρισκόταν στα σπλάχνα της είχε απομακρυνθεί με βίαιο τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια άγνωστη γυναίκα που γνώρισε μέσω του facebook, την προσκάλεσε σπίτι με την δικαιολογία να της χαρίσει ρούχα για το μωρό.

Το σώμα της 19χρονης Μάρλεν Όκοα - Ουριοστέγκουι βρέθηκε μέσα στα σκουπίδια, μετά από την σύλληψη δεκάδων ατόμων,σύμφωνα με την αστυνομία. Δηλώθηκε αγνοουμένη όταν άργησε να πάρει από τον παιδικό σταθμό τον 3χρονο γιο της.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία υποστηρίζοντας πως μόλις γέννησε το μωρό της στο σπίτι και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η κλήση έγινε την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε και η 19χρονη Μάρλεν.

Στη συνέχεια, η άγνωστη γυναίκα δημιούργησε μια σελίδα στο GoFundMe για να συγκεντρώσει 9.000 δολάρια για την κηδεία του μωρού, υποστηρίζοντας ότι το αγόρι ήταν άρρωστο και ότι επρόκειτο να πεθάνει.

Ωστόσο μια ανώνυμη πηγή ειδοποίησε παρότρυνε την αστυνομία να κάνει τεστ DNA στο μωρό και αποδείχτηκε πως ήταν το παιδί της Μάρλεν Όκοα - Ουριοστέγκουι.

Το μωρό εισήχθη στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Όκοα - Ουριοστέγκουι ήταν 9 μηνών έγκυος όταν εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου. Το γραφείο του ιατροδικαστή ανακοίνωσε ότι η 19χρονη πέθανε από στραγγαλισμό και ο θάνατός του θεωρείται ανθρωποκτονία.

 Δεν έχουν ανακοινωθεί κατηγορίες εναντίον των κρατουμένων.

Πηγή: Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.