Header Ads

Ο μικρόσωμος διάδοχος του Μπρους Λι είναι βέβαιος ότι θα κατατροπώσει τον Μεϊγουέδερ

Στις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι λάτρεις του μποξ θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στην Ιαπωνία. Εκείνη τη μέρα, ο αήττητος Φλόιντ Μεϊγουέδερ θα πυγμαχήσει ενώπιον 37.000 θεατών εναντίον ενός 20χρονου, μικρόσωμου Ιάπωνα, ονόματι Τενσίν Νασουκάβα.

Οι φαν δεν γνωρίζουν αν ο νεαρός έχει άγνοια κινδύνου, το βέβαιο είναι ότι είναι γνώστης πολλών πολεμικών τεχνών και ο ίδιος, πλημμυρισμένος από την αυτοπεποίθηση και ενδεχομένως με την αλαζονεία της νεαρής ηλικίας του, πιστεύει ακράδαντα ότι θα κερδίσει τον έμπειρο 41χρονο.

Όπως είναι φανερό, στον μεταξύ τους αγώνα δεν παίζει ρόλο η κατηγορία του καθενός τους, καθώς ο μικρός Τενσίν είναι ελαφρών βαρών και ο Φλόιντ, βαρέων βαρών.  

Ο Nasukawa ξεκίνησε να εξασκείται στο καράτε σε ηλικία πέντε ετών. Πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τις πολεμικές τέχνες, είχε ένα ερασιτεχνικό ρεκόρ με 99 νοκ άουτς, 5 ήττες και μία ισοπαλία. Ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο στο βιογραφικό του είναι ότι νίκησε τον πρωταθλητή του Muay Thai, Wanchalong PK Senchaigym ενώ ήταν ακόμα μαθητής στο γυμνάσιο. Για πολλούς, αυτή ήταν η αρχή ενός μελλοντικού θρύλου.

Σύμφωνα με το Business Insider, o 20χρονος είναι διάσημος για το φανταχτερό στιλ μάχης, θυμίζοντας αρκετά τους ήρωες από το video game Street Fighter, και κάποιες από τις πολεμικές κινήσεις του έχουν αποκτήσει και ονομασίες, όπως η κλωτσιά-ρόδα και η κλωτσιά-κεραυνός. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.