Header Ads

Υπάλληλος αεροπορικής κορόιδεψε 5χρονη για το -πολύ περίεργο- όνομά της και η μητέρα της ξεσπάθωσε

Yπάλληλος της  Southwest Airlines κατηγορείται ότι φέρθηκε σκληρά και αγενώς σε ένα κοριτσάκι 5 χρονών, λόγω του ιδιαίτερου ονόματός της.

Η μητέρα του κοριτσιού, Tρέισι Ρέντφορντ, είπε στο ABC ότι ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας δεν σταμάτησε μόνο στο να πειράξει στο αεροδρόμιο την κόρη της, αλλά έβγαλε φωτογραφία το boarding pass της μικρούλας και το ανήρτησε στα social media.

Την ξανθογάλανη μικρούλα την λένε Abcde (Έιμπισιντι-ι) και η μητέρα της είναι πολύ περήφανη που σκέφτηκε αυτό το πρωτότυπο όνομα για την κόρη της, το οποίο για να πει κάποιος αρκεί να αναφέρει τα πρώτα πέντε γράμματα της αγγλικής αλφαβήτας.

Η μητέρα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου των εισιτηρίων στο αεροδρόμιο, ο υπάλληλος δεν σταμάτησε να γελάει από τη στιγμή που είδε το όνομα της 5χρονης Έιμπισιντι-ι και να αστειεύεται με συναδέλφους του, στους οποίους έδειχνε το boarding pass της. Η Τρέισι Ρέντφορντ του είπε να πάψει, γιατί ακούει και η ίδια και η κόρη της τα σχόλια του και τα γέλια.

Η γυναίκα απευθύνθηκε προς την αεροπορική μέσω επιστολής, εκφράζοντας τα παράπονά της, αναγκάζοντας την εταιρία να εκδώσει ανακοίνωση όπου καταδικάζει το γεγονός.

Όπως είπε η μητέρα της Έιμπισιντι-ι: «Η κόρη μου με ρώτησε, γιατί μαμά κοροϊδεύουν το όνομά μου, και εγώ της είπα ότι δεν είναι όλοι καλοί άνθρωποι και αυτό είναι κρίμα». 

Διευκρίνισε μάλιστα ότι το όνομα της κόρης της προτιμά να το προφέρει ως Έιμπι-Σίτι.

 

Με πληροφορίες από ABC

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.