Header Ads

Σκότωσε την οικογένεια του αδελφού του και έβαλε φωτιά για να κρύψει τα ίχνη - Ελληνικής καταγωγής η μητέρα

Ο αδερφός του Κιθ, Πολ Κανέιρο, φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος του ίδιου και της οικογένειά του σύμφωνα με την εισαγγελική αρχή της Κομητείας Μάνμουθ στο Νιου Τζέρσει.. Στη συνέχεια τους έκαψε για να καλύψει τα ίχνη του. Κατηγορείται για τέσσερις φόνους, εμπρησμό και οπλοκατοχή.

Ο ύποπτος βρισκόταν ήδη στα χέρια των αρχών, κατηγορούμενος για τον εμπρησμό του δικού του σπιτιού - την ίδια μέρα -την ώρα που εντός βρισκόταν η σύζυγος με τις δύο κόρες τους, που διέφυγαν με ασφάλεια, σύμφωνα με το CNN.

Τα κίνητρα του ύποπτου είναι οικονομικής φύσης, σύμφωνα με τις αρχές. Τα δυο αδέλφια ήταν συνέταιροι σε δυο επιχειρήσεις, μια τεχνολογίας και μια ελέγχου παρασίτων.

Ο εισαγγελέας της κομητείας, Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι δήλωσε πως είναι η πιο αποτρόπαιη υπόθεση που έχει συναντήσει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο Κιθ Κανέιρο εξέπνευσε έπειτα από πολλαπλούς πυροβολισμούς στο σώμα, η σύζυγός του Τζένιφερ Καρύδη-Κανέιρο από σφαίρες και τραύματα από μαχαίρι και τα δυο του ανήλικα παιδιά επίσης από αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και έβαλε φωτιά, με στόχο να δημιουργήσει την εντύπωση ότι και τα δυο αδέλφια ήταν στόχοι κάποιου άλλου.

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε την αθωότητα του πελάτη του, λέγοντας πως είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία της οικογένειας του αδελφού του

To κλειστό-πια-προφίλ της ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Καρύδη-Κανέιρο εδώ 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.