Header Ads

Οι προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επίδραση στο twitter το 2018

Ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει το twitter και αυτό είναι γνωστό τοις πάσι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι αναρτήσεις του έχουν και απήχηση στον κόσμο. Από την άλλη ο Λίαμ Πέιν κερδίζει περισσότερο τη συμπάθεια του κόσμου, αυτό τουλάχιστον φαίνεται από τα tweets του. Τα συμπεράσματα εξήχθησαν μετά τη δημοσίευση της λίστας του Bandwidth η οποία χρησιμοποίησε μια σειρά δεδομένων προκειμένου να καταγράψει τον αριθμό των αλληλοεπιδράσεων που δημιουργούνται μετά από κάθε tweet ανακοινώνοντας όπως και κάθε χρονιά τους μεγαλύτερους influencers της χρονιάς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι άνδρες που άσκησαν τη χρονιά που πέρασε τη μεγαλύτερη επιρροή στο twitter ήταν οι εξής:

  1. Λίαμ Πέιν

  2. Ντόναλντ Τραμπ

  3. Τζάστιν Μπίμπερ

  4. Μπαράκ Ομπάμα

  5. Κριστιάνο Ρονάλντο

Από την άλλη η γυναίκα που αναδείχθηκε πρώτη όσον αφορά την επιρροή της στο twitter για τη χρονιά που σε λίγο θα μας αφήσει είναι η Τέιλορ Σουίφτ η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μόνο 13 tweets καθ′ όλη τη διάρκεια των δώδεκα αυτών μηνών. Παρά τον μικρό αριθμό των αναρτήσεων, η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τα πιο επιδραστικά πρόσωπα του Twitter του Bandwidth. 

Ποιες ήταν όμως οι πέντε γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο Twitter 2018; Δείτε τη λίστα στη συνέχεια

  1. Τέιλορ Σουίφτ

  2. Κέιτι Πέρι

  3. Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ

  4. Ντέμι Λοβάτο

  5. Έλεν ΝτιΤζένερις 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.