Header Ads

Για 125 μόνιμες προσλήψεις η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τα ΚΕΠ

Για 125 μόνιμες προσλήψεις η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τα ΚΕΠ

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 125 μόνιμες προσλήψεις που θα καλύψουν τις κενές θέσεις στα ΚΕΠ ειδικά στα νησιά προανήγγειλε ο υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ξενογιαννακοπούλου. Η προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί στις αρχές του 2019

"Στόχος είναι η απλούστευση των διαδικασιών, η ψηφιοποίηση Δημοσίου, η κωδικοποίηση της νομοθεσίας, η αναβάθμιση των ΚΕΠ. Γι αυτό και θα προσληφθούν 125 εργαζόμενοι στις κενές θέσεις στα ΚΕΠ ειδικά στα νησιά. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δημοσίου δεν μπορεί. να γίνει χωρίς νέο αίμα. Ο μέσος όρος των υπαλλήλων στο Δημόσιο είναι πάνω από 50", πρόσθεσε η ίδια.

Την ανάγκη ανανέωσης των ΚΕΠ με προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ είχε τονίσει και σε προηγούμενες δηλώσεις της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλο.

πληροφορίες οι προσλήψεις θα αφορούν υπαλλήλους ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ και θα ακολουθηθεί η διαδικασία που ακολουθήθηκε και στην 3Κ/2018. Δηλαδή, να υποβληθούν σχετικά αιτήματα στους δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news θα ζητηθεί προσωπικό μίας, μόνο, ειδικότητας: Διεκπεραίωσης Υποθέσεων ΠολιτώνΣτα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα αναμένεται να είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ,σε βασικό επίπεδο. Όσοι διαθέτουν γνώση ξένων γλωσσών, μεταπτυχιακά, δεύτερο τίτλο σπουδών κτλ, θα μοριοδοτήθούν με βάση τα κριτήρια της προκήρυξης, που ισχύουν για κάθε κατηγορία

Αντωνόπουλος Γιώργος
Από το Blogger.