Header Ads

ΑΣΕΠ 6Ε/2018: Εκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για δύο θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών

ΑΣΕΠ 6Ε/2018: Εκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για δύο θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών

ΑΣΕΠ 6Ε/2018: Εκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων για δύο θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Ε/2018 (ΦΕΚ 15/19.04.2018, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Επιστημονικών Συνεργατών, στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος του Υπουργείου Οικονομικών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Νομικού (με εξειδίκευση στο εργατικό δίκαιο ή στο δίκαιο κοινωνικής ασφάλισης) ” (κωδικός θέσης: 10003).
Μία θέση στο γνωστικό αντικείμενο “Οικονομολόγου (με εξειδίκευση στα δημόσια οικονομικά) ” .(κωδικός θέσης: 10004).

Έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης καθώς και πίνακες αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας, όλοι όμως οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης και αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Σάββατο 01.12. 2018 έως και την πάροδο της Δευτέρας 10.12. 2018.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Γεωργία Μισεμικέ
Από το Blogger.