Header Ads

Ο Τομ Χανκς γίνεται Τζεπέτο στη νέα ταινία «Πινόκιο» της Disney

Ο Τομ Χανκς θα ερμηνεύσει τον ρόλο του Τζεπέτο στη νέα - live action ταινία της Disney «Πινόκιο». 

Σύμφωνα με το Variety ο Τομ Χανκς βρίσκεται στις πρώτες συζητήσεις. Τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Πολ Κινγκ (σκηνοθέτης της επίσης, παιδικής ταινίας) «Paddington».

«Οι περιπέτειες του Πινόκιο» (1883) του Κάρλο Κολόντι, το αγαπημένο μυθιστόρημα της παιδικής λογοτεχνίας, αφηγείται την ιστορία του ξυλογλύπτηΤζεπέτο που αποφάσισε να δημιουργήσει μία μαριονέτα για να τον συντροφεύει στα γεράματα και σκέφτηκε να την ονομάσει Πινόκιο.

Καθώς άρχισε να σκαλίζει το ξύλο, αυτό άρχισε να γελάει μαζί του προς έκπληξη του γέροντα. Όταν ο Τζεπέτο ολοκλήρωνε το έργο του, η μαριονέτα τον κλώτσησε και το έσκασε....

Οι περιπέτειες του Πινόκιο, της άτακτης μαριονέτας που η μύτη της μεγαλώνει όταν λέει ψέμματα και τελικά γίνεται πραγματικός άνθρωπος ως επιβράβευση για τις καλές του πράξεις, αλλά και του γεμάτου καλοσύνη Τζεπέτο, που βγαίνει μέχρι και στα ανοιχτά της θάλασσας για τον «γιο» του, είχε γίνει πρώτη φορά ταινία κινουμένων σχεδίων από τη Disney το 1940.

Το 2019 είναι ακόμη μία γεμάτη χρονιά για τον Τομ Χανκς, ο οποίος επιστρέφει στον κόσμο του «Toy Story» -δανείζοντας ξανά τη φωνή του στον Γούντι- κάνει την ταινία για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο «Greyhound», ενώ εντωμεταξύ συνεχίζει τα γυρίσματα της (άτιτλης ακόμη) ταινίας για τον Mr. Rogers,  ο οποίος υπήρξε επί χρόνια οικοδεσπότης της αγαπημένης παιδικής εκπομπής «Mister Rogers’ Neighborhood». 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.