Header Ads

Επιβάτης δέχεται μήνυμα στο Grindr εν ώρα πτήσης από τον πιλότο

O JP Thorn τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποίησε ένα αεροπορικό ταξίδι με την εταιρεία Delta από την πρωτεύουσα της Μινεσότα με προορισμό το Σικάγο ενώ όπως ο ίδιος περιγράφει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχε μια περίεργη εμπειρία. Ο 27χρονος νέος όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε άνοιξε το κινητό του και είδε πως είχε ένα μήνυμα στο Grindr, το δίκτυο επικοινωνίας μεταξύ ομοφυλόφιλων και μπαϊσέξουαλ ανδρών. Το περίεργο όμως ήταν πως το άτομο που του το είχε στείλει βρισκόταν εντός του αεροπλάνου.

«Σε βλέπω, είσαι στην πτήση μου. Καλά να περάσεις στο Σικάγο», έλεγε το μήνυμα. «Ήθελα να βγω από το αεροπλάνο το συντομότερο δυνατό», είπε ο 27χρονος. Στη συνέχεια συνειδητοποίησε πως το μήνυμα είχε σταλεί αρκετή ώρα πριν την προσγείωση και πως σύμφωνα με την εφαρμογή, ο αποστολέας βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά του.

Στο προφίλ του μάλιστα ξεχώριζε μια φωτογραφία του ουρανού που είχε ληφθεί μέσα από κόκπιτ αεροπλάνου. «Με βάση τα στοιχεία που είχα στα χέρια μου πίστεψα πως το μήνυμα μου το έστειλε ο πιλότος. Του απάντησα και μου είπε πως ήταν ένας από τους πιλότους».

Περιμένοντας να επιβιβαστεί στην επόμενη πτήση του, συνέχισε να ανταλλάσσει μηνύματα με τον πιλότο. «Με ρώτησε πως μου φάνηκε η πτήση. Ήταν μια κανονική συζήτηση. Του είπα πως δεν υπήρχαν αναταράξεις και μετά μου έκανε ένα σχετικό αστείο».

Όταν προσγειώθηκε στο Νάσβιλ διέγραψε από το κινητό του την εφαρμογή χάνοντας έτσι κάθε επαφή με τον πιλότο.

Την Κυριακή 25/11 δημοσίευσε screenshot της συνομιλίας τους στο Twitter το οποίο προκάλεσε αίσθηση συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες «likes». «Πολλοί μου είπαν ότι έπρεπε να τον γνωρίσω γιατί οι πιλότοι βγάζουν πολλά χρήματα. Ήταν πολύ αστείο αυτό», είπε.

(Με πληροφορίες από Independent)

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.