Header Ads

Η Τζένιφερ Λόπεζ στο Netflix: Το πολυετές συμβόλαιο και οι δύο ταινίες

Η Τζένιφερ Λόπεζ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με το Netflix για την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών με την εταιρεία της Nuyorican Productions. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος είναι τα πρότζεκτ να υποστηρίζουν γυναίκες ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς. 

Η συμφωνία ανακοινώθηκε ενώ δύο παραγωγές είναι ήδη σε εξέλιξη. Η πρώτη ταινία έχει τίτλο «The Mother» και σκηνοθέτη την Νίκι Κάρο («Μουλάν») και η σούπερσταρ Λόπεζ θα υποδυθεί μία πληρωμένη δολοφόνο που βγαίνει από τις «σκιές» για να διδάξει στην κόρη της πώς να επιβιώσει. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον χειμώνα του 2022.

Η δεύτερη ταινία είναι κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ θρίλερ «The Cipher» της Ιζαμπέλ Μαλντονάντο, με ηρωίδα μία πράκτορα του FBI που την καταδιώκει ένας κατά συρροή δολοφόνος.

Πέρα από τη ρομαντική κομεντί «Shotgun Wedding», που ολοκλήρωσε γυρίσματα της άνοιξη, η Λόπεζ, η τραγουδίστρια με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 70 εκατ. άλμπουμ, αλλά και πρωταγωνίστρια στο «Hustlers» που το 2019 τα πήγε μια χαρά σε εισπράξεις, παίζει και στο «Marry Me» με τον Όουεν Γουίλσον, σε παραγωγή της Universal.

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.