Header Ads

Βαπτιστικά όπως τα έχεις ονειρευτεί. Custom made είδη βάπτισης

Η βάπτιση του παιδιού είναι ένα υπέροχο πνευματικό και θρησκευτικό μυστήριο αλλά και η πρώτη επίσημη γιορτή για το νέο ανθρωπάκι που μπήκε στη ζωή μας. Είναι η ημέρα που λαμβάνει επίσημα να το όνομά του και η πρώτη σημαντική τελετή της μέχρι τότε ζωής του. Και για αυτό πρέπει να είναι ξεχωριστή. 

Νονοί και γονείς λοιπόν, καλούνται να βρουν όλα εκείνα τα πράγματα που θα κάνουν αυτή τη μεγάλη γιορτή όσο πιο όμορφη γίνεται. Πέρα από το σταυρό, το δεύτερο κομμάτι της διοργάνωσης της βάπτισης που πρέπει να φροντίσουν οι νονοί -σε συνεργασία με τους γονείς- είναι το σετ βάπτισης, το οποίο περιέχει όλα όσα θα χρειαστούν για να τελεστεί το μυστήριο. 

Ένα ελληνικό brand με παιδικά που να αναλαμβάνει τη δημιουργία ολοκληρωμένων σετ βάπτισης υψηλής ποιότητας είναι το Tiki Tiki. Αυτό που μας κέρδισε είναι ότι εκτός από κάποιες δικές τους προτάσεις και σχέδια, στο Tiki Tiki τα βαπτιστικά είναι custom made, δηλαδή μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι πραγματικά έχουμε ονειρευτεί για αυτή τη μέρα. 

Κλείσε το ραντεβού σου 

 

Επιλέγουν τις καλύτερες πρώτες ύλες. Για τα ρούχα χρησιμοποιείται μετάξι, λινό, οργάντζα και βαμβάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις των γονιών και των νονών, ενώ μπορούν να κεντηθούν χειροποίητες λεπτομέρειες, κάνοντας τα πρώτα “καλά” ρουχαλάκια του νέου μέλους στην οικογένεια ξεχωριστά. Όπως λένε και στο Tiki Tiki δημιουργούν “μοναδικά ρούχα, για μοναδικές στιγμές για μοναδικά παιδάκια”.

Στο Tiki Tiki μπορούμε να βρούμε εκτός από τα ρούχα του μωρού, αξεσουάρ, πετσέτες, λαμπάδες, μαρτυρικά και φυσικά κουτιά, στα οποία τοποθετούνται όλα τα βαπτιστικά. Τα κουτιά τους είναι ξύλινα, τα οποία είτε ντύνονται με λινό ύφασμα είτε ζωγραφίζονται στο χέρι με οτιδήποτε θελήσουμε. 

Πέρα από το σετ βάπτισης, μπορούν να βοηθήσουν και στο στολισμό, ώστε να προστεθούν μικρές όμορφες λεπτομέρειες, όπως μερικά άνθη στη λαμπάδα ή στεφανάκια. 

Κλείσε το ραντεβού σου 

 

Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να ψάξουμε ατελείωτες ώρες να βρούμε αυτό που θέλουμε για τη βάπτιση, αφού με μια επίσκεψη μπορούμε να δημιουργήσουμε με τη βοήθεια της ομάδας του Tiki Tiki τα πιο ξεχωριστά βαπτιστικά που σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση. 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Tiki Tiki για να κλείσετε το ραντεβού σας και να δημιουργήσετε μαζί την πιο αξέχαστη βάπτιση 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.