Header Ads

Καστοριά: Ξανά στη λίμνη το μηχάνημα καθαρισμού

Πλέει και πάλι στα νερά της λίμνης Ορεστιάδας στην Καστοριά, το μηχάνημα καθαρισμού χόρτων, που ήταν για χρόνια μισοβυθισμένο και ακινητοποιημένο, με “κολλημένη” τη μηχανή του και πολλές ακόμη ζημιές σε όλα τα υπόλοιπα μέρη του.

Ο Δήμος Καστοριάς στήριξε την πρωτοβουλία του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου και την προσπάθεια της Διοίκησης και εθελοντών, για την επισκευή του μηχανήματος που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, προκειμένου να αξιοποιηθεί ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα γίνει στο τέλος του επόμενου μήνα στην Καστοριά.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης πήγε στο Μαυροχώρι, προκειμένου να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Ομίλου, Ναούμ Μπούση και όλα τα μέλη της Διοίκησης, καθώς επίσης τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Βασίλη Μιρκόπουλο και τους Τάσο Χρηστίδη, Στάθη Γαλάνη, Δημήτρη Κακλαμάνο και Κώστα Πετκανά, που δούλεψαν εθελοντικά επί πολλούς μήνες για να γίνει το μηχάνημα και πάλι λειτουργικό.

Μέρα με τη μέρα, όλα τα προβλήματα, το ένα μετά το άλλο επιλύονται και μπαίνει μία σειρά στο Δήμο Καστοριάς. Αυτό υποσχεθήκαμε προεκλογικά και αυτό κάνουμε από την αρχή της θητείας μας. Με την ίδια υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα και υπομονή θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, σε όλους τους τομείς, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και είναι σε όλους γνωστές” δήλωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς.

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.