Header Ads

Γλυκά Νερά: Μία δεύτερη κατάθεση μάρτυρα "έδειξε" τον δρόμο στους αστυνομικούς

.

Μία συμπληρωματική κατάθεση μάρτυρα, που γνώριζε λεπτομέρειες για τη ζωή του ζευγαριού, φαίνεται πως έδειξε έναν καινούργιο δρόμο στα στελέχη του Ανθρωποκτονιών και στην έρευνά τους για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη μάρτυρας, ενώ σε πρώτο χρόνο μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τις σχέσεις του ζεύγους, στη δεύτερη κατάθεσή της ανέφερε ότι είχαν συχνούς διαπληκτισμούς, ότι είχαν φθάσει στο σημείο ακόμα και να συζητούν το διαζύγιο, με έναν από τους δύο να μην το δέχεται.

Μέχρι εκείνη την ώρα, τα όσα είχε καταθέσει στους ερευνητές της Ασφάλειας ο πιλότος, συμβάδιζαν με τα ευρήματα, που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί. Στη συνέχεια, όμως, στόχευσαν την έρευνά τους σε συγκεκριμένα πεδία. Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν τα δεδομένα από ψηφιακά μέσα, όπως η κάμερα ασφαλείας στο ισόγειο της μεζονέτας, το κινητό τηλέφωνο του πιλότου και το ”έξυπνο” ρολόι του θύματος.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η κάρτα μνήμης της κάμερας ασφαλείας δεν αφαιρέθηκε από τους εισβολείς, στις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όπως είχε δηλώσει, αλλά περίπου τρεις ώρες νωρίτερα.Το κινητό τηλέφωνο του πιλότου παρουσιάζει λειτουργία εφαρμογής, σε χρόνο που εκείνος είχε δηλώσει ότι ήταν δεμένος και καθηλωμένος.

Στοιχεία έλαβαν και από το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης, που -σύμφωνα με πληροφορίες- σταμάτησε να καταγράφει τους παλμούς του θύματος, πολύ νωρίτερα από την ώρα, που κατέθεσε ο σύζυγός της ότι τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία των Γλυκών Νερών, δέσμευσαν το ζευγάρι με σκοπό τη ληστεία.

Φαίνεται, μάλιστα, πως προέκυψε και μία ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα θύματος και συζύγου, στα οποία είναι εμφανής μία ένταση μεταξύ τους. Και αυτή η ανταλλαγή έγινε, την ώρα που ήταν και οι δύο μέσα στη μεζονέτα, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. 

Οι αστυνομικοί, αν και αρχικά πήγαν με ελικόπτερο στην Αλόννησο, προκειμένου να πάρουν μαζί τους τον πιλότο, τελικά του επέτρεψαν να παραμείνει στο μνημόσυνο τής συζύγου και στη συνέχεια τον μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, ακτοπλοϊκώς μέχρι την Σκιάθο και στη συνέχεια, αεροπορικώς στην Αθήνα.

Στον 11ο όροφο και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έφθασε στις τρεις μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (17-6-2021) και σχεδόν αμέσως κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας.

Χρειάστηκαν περίπου έξι ώρες, για να ομολογήσει ο πιλότος ότι εκείνος σκότωσε τη σύζυγό του, επειδή διαπληκτίστηκαν έντονα, και στη συνέχεια σκηνοθέτησε τη ληστεία με βάση όσα είχε ακούσει από τον εκπαιδευτή του, ο οποίος στο παρελθόν είχε πέσει θύμα ληστρικής εισβολής. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.