Header Ads

Δολοφονίες Ζακύνθου: Ίδιοι ή διαφορετικοί οι δράστες;

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία οδηγούνται στον Εισαγγελέα στις 9 Ιουνίου.

Στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν και τη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη, του επιχειρηματία της Ζακύνθου, αναζητούν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά την εξιχνίαση τής φονικής ενέδρας, στην οποία έπεσε νεκρή η 37χρονη σύζυγός του έναν χρόνο πριν και τις επτά συλλήψεις.

Ένα από τα βασικότερα ερωτήματα, που έχουν προκύψει, είναι εάν τα δέκα πρόσωπα, που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν τη δικογραφία εμπλέκονται και με τη μαφιόζικη εκτέλεση του 54χρονου, στις αρχές Μαΐου.

″Αποδείξεις, με τις οποίες να καθίστανται κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία, οι συλληφθέντες ή κάποιοι από αυτούς δεν υπάρχουν. Οι δύο ενέργειες είχαν το ίδιο κίνητρο, αλλά κάποιες διαφορές στον τρόπο δράσης, όπως για παράδειγμα το όπλα που χρησιμοποιήθηκαν” αναφέρει στη Huffpost υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος δεν αποκλείει οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας Κορφιάτη να είναι διαφορετικοί από εκείνους, που σκότωσαν τη γυναίκα του.

Οι ερευνητές της Ασφάλειας συνεχίζουν να ερευνούν τα γεγονότα και ευελπιστούν να προστεθούν νέα στοιχεία κατά την κύρια ανάκριση. 

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να παρουσιαστούν και πάλι στην Ανακρίτρια Ζακύνθου τη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθούν, ύστερα από την προθεσμία που έλαβαν για να με μελετήσουν την ογκωδέστατη δικογραφία.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.