Header Ads

Σάλος με Συνέδριο Γονιμότητας - Απέσυραν τη στήριξή τους Σακελλαροπούλου, ΕΡΤ και ΑΠΕ

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο προώθησης του «1ου Πανελλήνιου Συνέδριου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας: Ορια και Επιλογές» που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στις 2-4 Ιουλίου.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο εμφανίζεται να έχει ασχοληθεί με την εκπαίδευση και την καριέρα της, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τη μητρότητα. Εχοντας φτάσει στην ηλικία των 41 ετών η γυναίκα του σποτ, ακούει μια εσωτερική φωνή να της λέει: «Και ξαφνικά, έρχεται η μέρα που κλείνεις τα πολλά. Κι έτσι απλά, αρχίζει ο απολογισμός. Όχι γι’ αυτά που έκανες, αλλά για αυτά που θα έπρεπε να έχεις κάνει. «Αντε τι κάθεσαι; Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μάνα;» Πέρασες στο πανεπιστήμιο. Έπιασες μια καλή δουλειά. Γνώρισες τον άνδρα των ονείρων σου. Και ξαφνικά μαθαίνεις, ότι αυτό το 4 στον διψήφιο αριθμό της ηλικίας σου, δεν σου επιτρέπει να γίνεις μητέρα».

«Τι έχω κάνει λάθος;» διερωτάται στη συνέχεια. Για να λάβει την απάντηση: «Τίποτα δεν έχεις κάνει λάθος. Απλά δεν γνώριζες»...

Μετά από αυτό το - αν μη τι άλλο - ατυχές και άστοχο διαφημιστικό, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανακοίνωσε ότι αποσύρει την αιγίδα της από το Συνέδριο.

Την ίδια ώρα, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Θοδωρής Λιβάνιος, γνωστοποίησε μέσω twitter ότι τόσο η ΕΡΤ όσα και το ΑΠΕ αποσύρονται από χορηγοί επικοινωνίας.

 

 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.