Header Ads

«Don’t Look Up» στο Netflix με Τζένιφερ Λόρενς, Λεονάρτο Ντι Κάπριο, Κέιτ Μπλάνσετ, Μέριλ Στριπ

Η αλήθεια είναι ότι καστ ανάλογου διαμετρήματος, με πρωταγωνιστές σταρ πρώτης γραμμής, έχουμε να δούμε από το «Ocean’s Eleven» του Στίβεν Σόντερμπεργκ το 2001.

Ο Άνταμ Μακέι («Vice», «The Big Short») κατάφερε να εξασφαλίσει για την νέα ταινία του παραγωγής Netflix με τίτλο «Don’t Look Up» την Τζένιφερ Λόρενς, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, την Μέριλ Στριπ, την Κέιτ Μπλάνσετ, την Αριάνα Γκράντε, τον Τίμοθι Σαλαμέ, τον Μάθιου Πέρι, τον ράπερ Κιντ Κάντι και όχι μόνο. 

Ακόμη και για τα δεδομένα της πλατφόρμας, που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πόλος έλξης για τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, πρόκειται για πρωτιά. 

Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο άσημων αστρονόμων που προσπαθούν να προειδοποιήσουν την ανθρωπότητα ότι ένας αστεροειδής πλησιάζει τη Γη και η επικείμενη σύγκρουση θα σημάνει την καταστροφή του πλανήτη

Η επιστροφή της Τζένιφερ Λόρενς -η οποία αφού προτάθηκε για Όσκαρ τέσσερις φορές σε έξι χρόνια, απουσίαζε από τη μεγάλη οθόνη (τελευταία φορά την είδαμε το 2019 σε μία σύντομη εμφάνιση στην ταινία «X Men: Dark Phoenix»)- αλλά και η πρώτη συνεργασία του Ντι Κάπριο με την πλατφόρμα αποτελούν είδηση.

Ο Ντι Κάπριο ζύγισε την απόφαση του προτού απαντήσει, καθώς ήθελε να βεβαιωθεί ότι μπορεί να γυρίζει συγχρόνως την ταινία του Μακέι και την νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon». 

Το «Don’t Look Up» θα ξεκινήσει γυρίσματα τον Νοέμβριο και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix το 2021. 

Πηγή: Deadline 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.