Header Ads

Η 51χρονη Ε. Κρίστιανσεν είναι το πρόσωπο της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Victoria's Secret

Η Ελενα Κρίστιανσεν στην πασαρέλα του οίκου Balmain παρουσιάζοντας κολεξιόν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2020/21 - προτού ξεσπάσει η πανδημία. 

΄Εφτασε στο αποκορύφωμα της δόξας της την δεκαετία του 1990, κι έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της εποχής της την εποχή του απόγειου της δόξας των σουπερμόντελ.

Φέτος, τα βλέμματα πέφτουν ξανά πάνω της καθώς η 51χρονη Ελενα Κρίστιανσεν θα είναι το πρόσωπο της Χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Victoria Secret. Η ίδια, που ήταν ένας από τους αυθεντικούς Αγγέλους του brand, δείχνει άκρως αισθησιακή με τα εσώρουχα της Victoria Secret ποζάροντας σε φυσικό στυλ.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram: 

View this post on Instagram

That in between weather 😏@cassblackbird @victoriassecret

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Μεταξύ των μοντέλων που συμμετέχουν επίσης στην καμπάνια της Victoria’s Secret για το 2020 είναι τα νεώτερα μοντέλα Κάντις Χάφιν, Κάντις Σουάνποελ, καθώς επίσης οι οι Σολάντζ βαν Ντορν και Αέξινα Γκράαμ. 

Εν τω μεταξύ, τον Αύγουστο, η Ελενα Κρίστιανσεν αποκάλυψε ότι η καραντίνα παρέα με τον 20χρονο γιο της, Μίνγκους, ήταν πολύ ιδιαίτερη περίοδος.

Η ίδια πέρασε το lockdown μαζί με τον μοναχογιό της και στενούς φίλους στο σπίτι της στην Νέα Υόρκη.

Μιλώντας με την Telegraph, η Ελενα Κρίστιανσεν  περιέγραψε πώς πέρασαν τον χρόνο τους βλέποντας ταινίες και κάνοντας πεζοπορία, κάτι που την έσωσε «ψυχικά και πνευματικά».

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.