Header Ads

Το «χειρότερο Airbnb στον κόσμο» έκανε θραύση - Έκαναν ουρά για να το νοικιάσουν

Όλα ξεκίνησαν από μια φάρσα μιας ομάδας youtubers με το κανάλι Passion Squad, στο οποίο ανεβαίνουν συχνά φάρσες, πλάκες και άλλα... καμώματα. Ένα από αυτά ήταν να δημιουργήσουν το «χειρότερο Airbnb δωμάτιο στον κόσμο» για να δουν αν θα δελεαστεί κάποιος. Και έγινε ανάρπαστο. 

Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά έβαλαν τη γνωστή πλατφόρμα βραχυχρόνιας ενοικίασης στο στόχαστρο, αφήνοντας ένα στρώμα και ένα κομοδίνο στη μέση ενός λιβαδιού στο Λονδίνο. Οι μόνες παροχές ήταν ένα φως και δύο ποτήρια με νερό.

Για να κάνουν το πράγμα ακόμα καλύτερο, όλα τα υπάρχοντα με τα οποία έστησαν το Airbnb τους ήταν πράγματα που βρήκαν να διατίθενται δωρεάν στο Facebook Marketplace.

Κι ενώ πίστευαν πως το μέρος τους θα περνούσε απαρατήρητο, άρχισαν να καταγράφουν ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου. Αν σκόπευαν μάλιστα να προχωρήσουν με την «επένδυσή» τους, θα είχαν βγάλει σίγουρα αρκετά λεφτά.

«Με μεγάλη μας έκπληξη, όταν ανεβάσαμε αυτό το πράγμα στην Airbnb, είχαμε ένα τρελό ενδιαφέρον από κόσμο που ήθελε να έρθει και να μείνει στον χώρο μας», δήλωσε ο Rhys από το ανατολικό Λονδίνο.

Δεν πήραν ποτέ χρήματα, αλλά παρόλα αυτά τα αγόρια είναι πραγματικά περήφανα για το «επίτευγμά» τους και δικαίως.

Ο Rhys ανέφερε: «Αυτό ήταν ένα τρελό επίτευγμα. Η δημιουργία του χειρότερου Airbnb στον κόσμο και η λήψη τρελών αιτημάτων για διαμονή είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ». 

 

Πηγή: Yahoo

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.