Header Ads

ΣΥΡΙΖΑ: Bίαιη καταπάτηση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας η επίθεση στον πρύτανη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις αθλιότητες που διέπραξε ομάδα αυτόκλητων ”τιμωρών”, σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών», τονίζει η ΕΠΕΚΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Σημειώνει ότι «οι νέες και οι νέοι στη χώρα μας δεν καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς και σε διαπόμπευση προσώπων και μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας για να επιτύχουν τους στόχους τους». «Αλίμονο!», προσθέτει, σχολιάζοντας ότι «αυτές είναι ενέργειες που ταιριάζουν σε μιμητές βιαιοτήτων και αστυνομικών πρακτικών της δεκαετίας του ’60»

Η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η νεολαία δυναμώνει τους αγώνες της απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που πλήττει τα μορφωτικά και εργασιακά της δικαιώματα». Υπογραμμίζει ότι «πρακτικές σαν και αυτή, που εξευτελίζουν την ανθρώπινη ύπαρξη, που δυσφημούν το φοιτητικό κίνημα και εντάσσονται -ως μορφή και περιεχόμενο- αποκλειστικά και μόνο στο οπλοστάσιο της ακροδεξιάς, δεν έχουν καμία δικαιολογία και μας βρίσκουν αποφασιστικά αντίθετους».

«Η αήθης επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη, αποτελεί μία βίαιη καταπάτηση κάθε έννοιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι «οι πρακτικές διαπόμπευσης είναι εχθρικές προς κάθε έννοια δημοκρατικής διεκδίκησης» και πως «η αυτονόητη καταδίκη τους είναι όρος για την προάσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.