Header Ads

Ντέιβιντ Μπέκαμ: προσφέρει στην ζωή του στο Netflix έναντι 13,67 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ντέιβιντ κι η Βικτώρια Μπέκαμ καταφθάνουν στο Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala στα εγκαίνια έκθεσης το 2008. 

Ενα ντοκιμαντέρ για την ζωή του 45χρονου Ντέιβιντ Μπέκαμ και με την υπογραφή του Netflix αναμένεται να προβληθεί όχι νωρίτερα από το 2022 που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 16 εκατομμύρια λίρες (13,67 εκατομμύρια ευρώ). 

Ο πρώην κάπτεν της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας κι η οικογένειά του θα παρέχουν στον κολοσσό προσωπικές φωτογραφίες κι αναμνήσεις όπως αποτυπώθηκαν μέσα από αρχεία που διαρτηρούν οι ίδιοι, καθώς επίσης φιλικά και συγγενικά τους πρόσωπα.   

Από το ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσε να λείπει η 46χρονη σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ (πρώην Spice Girl). Η σχέση τους καταγράφεται λεπτομερώς από τα πρώτα τους φλερτ έως σήμερα που - μετά από διάφορα σκαμπανεβάσματα, όπως έχει αναφέρει ο ξένος τύπος  - διατηρούν μια πολυμελή οικογένεια με τέσσερα παιδιά. 

Χθες το βράδυ μια πηγή ανέφερε: «Αυτό είναι ένα πραγματικό πραξικόπημα για το Netflix - και θα δείξει μια εντελώς διαφορετική πλευρά του Ντέιβιντ, κάτι που το κοινό σπάνια βλέπει». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οικογένειά του διαθέτει το υλικό εκείνο που τεκμηριώνει την ζωή και την καριέρα του σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ενώ έχουν κρατήσει παλιά τοπικά αποκόμματα εφημερίδων, καθώς επίσης σχολικά αρχεία και ομαδικές φωτογραφίες όλα αυτά τα χρόνια.

«Μια ομάδα από κάμερες θα παρακολουθήσει επίσης την ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ τώρα, ακολουθώντας τον σε όλο τον κόσμο καθώς εκπληρώνει διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες», συμπληρώνει η ίδια πηγή. 

Η σειρά ξεκινά με τον Ντέιβιντ να παίζει ποδόσφαιρο στον πίσω κήπο με τον αφοσιωμένο μπαμπά Τεντ (να τον παρακολουθεί), και περιλαμβάνει συνεντεύξεις και σχόλια από όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του Μπρούκλιν, 21 ετών, Ρόμεο, 18 ετών, Κρουζ, 15 ετών, και Χάρπερ 9 ετών.

Οπως αναφέρεται, επίσης, στις συνεντεύξεις θα συμμετάσχουν κι άλλοι διάσημοι ποδοσφαιριστές στα πέρατα του πλανήτη όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Ράιαν Γκιγκς.

ΠΗΓΗ:thesun.co.uk 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.