Header Ads

Τζεφ Μπρίτζες: Η αγέρωχη φωτογραφία στο νοσοκομείο, ο καρκίνος και η αγάπη

Δέκα ημέρες μετά την ανακοίνωση μέσω twitter ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, ο Τζεφ Μπρίτζες ενημέρωσε, όπως είχε υποσχεθεί, για την πορεία της υγείας του και ευχαρίστησε φίλους και θαυμαστές για τις ευχές και την αγάπη που εισπράττει. 

Με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, την ώρα που λαμβάνει τη θεραπεία, στην οποία ποζάρει αγέρωχος με έναν μάλλον θεατρικό τρόπο, ενώ είναι με τη ρόμπα, τους ορούς και τα σωληνάκια, ο Τζεφ Μπρίτζες γράφει -στο διαδικτυακό ημερολόγιο με χειρόγραφες σημειώσεις που διατηρεί- τις σκέψεις και τα συναισθήματα του. 

«Αυτό το πράγμα που λέγεται καρκίνος μου γεννά συναισθήματα εκτίμησης, ευγνωμοσύνης και μπόλικης, παλιομοδίτικης, καλής αγάπης. Αισθάνομαι την αγάπη αυτή καθώς έρχεται σ′ εμένα και το εκτιμώ. Είναι μεταδοτική όλη αυτή η αγάπη, σαν κάποιο είδος θετικού ιού. Ευχαριστώ όλους όσοι επικοινωνείτε αυτή την περίοδο. Είναι όμορφο να δέχεσαι τις ευχές και την αγάπη [...] Ο καρκίνος με κάνει να επανεκτιμήσω την θνητότητά μου και την παροδικότητα. Συνειδητοποιώ ότι αν έχω κάτι να μοιραστώ, η ώρα είναι τώρα». 

Πηγή: People

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.