Header Ads

Η Σκάρλετ Γιόχανσον παντρεύτηκε (μυστικά) τον Κόλιν Τζοστ

Έναν χρόνο μετά την αναγγελία των αρραβώνων τους, τον Μάιο του 2019,  η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Η γαμήλια τελετή έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω πανδημίας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ευτυχές γεγονός της επίσημης ένωσης της σταρ του «Black Widow» και του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή του «Saturday Night Live» ανακοινώθηκε μέσα από το instagram το φιλανθρωπικού οργανισμού Meals On Wheels America

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν το Σαββατοκύριακο σε μία κλειστή τελετή με τους οικείους και τους αγαπημένους τους, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC. Επιθυμία του ζευγαριού είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου, υποστηρίζοντας το @mealsonwheelsamerica», αναφέρει η ανάρτηση, με την οποία το ζευγάρι ζητά από τους θαυμαστές να κάνουν δωρεές. 

Την ανάρτηση συνοδεύει φωτογραφία του Staten Island Ferry (με τα κλασικά γαμήλια κουτάκια στο πίσω μέρος) και παραλλαγμένη τη γνωστή φράση «Just Married» σε «Jost Married». 

Το ζευγάρι, γνωστό και ως ScarJost, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2006 στο γνωστό late show. Εκείνη ήταν καλεσμένη κι εκείνος ένας σεναριογράφος στα πρώτα του βήματα, όταν συνεργάστηκαν -με επιτυχία- σε ένα σκετς παρωδία του «My Super Sweet Sixteen» του MTV. 

«Θυμάμαι ότι ήταν όμορφη, έξυπνη, γλυκιά και εξαιρετικά εκλεπτυσμένη. Κι είχε μια χάρη και ένα χαμόγελο που δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε κανέναν άλλον άνθρωπο», έχει πει ο Τζοστ αναφερόμενος στην πρώτη του εντύπωση από τη μέλλουσα σύντροφο του. 

Με τη διαφορά ότι η σχέση τότε ήταν αυστηρά πλατωνική, καθώς η Γιόχανσον άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς, με τον οποίον στη συνέχεια παντρεύτηκε, αλλά και χώρισε τον Ιούλιο του 2011. 

Ακολούθησε ο δεύτερος γάμος, με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομέν Ντοριάκ, με τον οποίον η Γιόχανσον απέκτησε ένα κοριτσάκι, την πεντάχρονη σήμερα, Ρόουζ. 

Ωστόσο, την επομένη φορά που η ηθοποιός εμφανίστηκε στο SNL άρχισε το ρομάντσο με τον Τζοστ. Στην αρχή κράτησαν τη σχέση μυστική και έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2017.

Δύο χρόνια μετά ο Τζοστ τής έκανε πρόταση γάμου στο San Diego Comic-Con (το κορυφαίο συνέδριο για το κόμικ), την οποία η Γιόχανσον είχε χαρακτηρίσει «πρόταση γάμου τύπου Τζέιμς Μποντ». 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.